Search
Close this search box.
Sarah Jessica Parker: Γιατί δεν βγάζει selfie με θαυμαστές
H Sarah Jessica Parker στην τρίτη σεζόν της σειράς "Και έτσι απλά..." - Πρεμιέρα στο Le Lido στις 28 Μαΐου 2025 στο Παρίσι. Για τη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κεντημένο τοπ και φούστα Dior Haute Couture της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022
H Sarah Jessica Parker στην τρίτη σεζόν της σειράς "Και έτσι απλά..." - Πρεμιέρα στο Le Lido στις 28 Μαΐου 2025 στο Παρίσι. Για τη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κεντημένο τοπ και φούστα Dior Haute Couture της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images)

Η Sarah Jessica Parker προτιμά να ζει τις στιγμές της παρά να τις απαθανατίζει. Σε απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο The Howard Stern Show, που δημοσιεύτηκε στο YouTube, η σταρ του Sex and the City εξήγησε γιατί διστάζει να ικανοποιεί αιτήματα θαυμαστών για selfies. Η 60χρονη ηθοποιός περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό, όταν κάποια θαυμάστρια την πλησίασε στο αεροδρόμιο ζητώντας φωτογραφία.

«Ορίστε τι προσπαθώ να κάνω τελευταία, γιατί ήμουν στο αεροδρόμιο την Παρασκευή», ξεκίνησε η Parker. «Μια γυναίκα ήρθε κοντά μου και δεν είπε ούτε “γεια”, απλώς είπε: “Μπορώ να σε βγάλω μια φωτογραφία;” Και της απάντησα: “Δεν γνωριστήκαμε καν. Δεν μου συστήθηκες. Πώς σε λένε;”»

Αφού έμαθε ότι τη θαυμάστρια τη λένε Julie, η Parker πρότεινε να συζητήσουν αντί να βγάλουν φωτογραφία: «Σου εγγυώμαι ότι θα έχει πολύ περισσότερο νόημα», της είπε.

Αργότερα, η ηθοποιός ξαναείδε την Julie, αφού εκείνη έβαλε την οικογένειά της για φαγητό.

Ο Stern σχολίασε: «Είναι σαν να είσαι δασκάλα που μαθαίνει στον κόσμο πώς να συμπεριφέρεται. Είναι λίγο εκνευριστικό, έτσι δεν είναι;»

Η Parker απάντησε ότι δεν είναι εκνευριστικό, αλλά μπορεί να είναι τρομακτικό όταν κάποιος την πλησιάζει με ανοιχτή την κάμερα, ήδη πατώντας το κουμπί. «Με τρομάζει. Προτιμώ να έχουμε μια συζήτηση, να έρθει κάποιος και να μου πει: Μάλλον δεν είναι η καλύτερη στιγμή, με λένε Veronica και είμαι απλώς ενθουσιασμένη που σε βλέπω», εξήγησε.

Η Sarah Jessica Parker πιστεύει στο να διατηρεί την προσωπική της ζωή ιδιωτική. Ωστόσο, έκανε μια σπάνια αναφορά στις συμβουλές που δίνει στα παιδιά της: τον γιο της James Wilkie, 22 χρόνων, και τις δίδυμες κόρες της, Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell, 15.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή The E! News Sitdown with Bruce Bozzi, τον προηγούμενο μήνα, η Parker εξήγησε ότι θέλει τα παιδιά της να ασχολούνται με πράγματα που τα εμπνέουν.

«Θέλεις να ασχολούνται με πράγματα που είναι συναρπαστικά, απαιτητικά, δύσκολα και ικανοποιητικά — και να μπορούν τελικά να φροντίζουν τον εαυτό τους, να συντηρούνται — συναισθηματικά, οικονομικά, και να είναι άνθρωποι αξιόπιστοι, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους», αποκάλυψε. «Οπότε μιλάμε για τη δουλειά με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα