Σάννυ Χατζηαργύρη: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Η Σάννυ Χατζηαργύρη έκανε το δικό της… ψυχογράφημα στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της, όταν αποφάσισε να γίνει vegan.

“Έγινα vegan πριν 4 χρόνια και έχει αλλάξει η ζωή μου. Εκτός από τα παιδιά μου, είναι πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου”, τόνισε η Σάννυ Χατζηαργύρη και πρόσθεσε: “Εννοείται πως και τα παιδιά μου είναι vegan και μάλιστα από επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που, αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις ένα ζώο, θα επιλέξει κάτι άλλο”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σάννυ Χατζηαργύρη επισήμανε: “Δεν έκανα σκανταλιές μικρή, ήμουν πολύ καλό παιδί και αυτό είναι κάτι που μου τη «σπάει» στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ του σωστού.

Οι άνθρωποι θεωρούν ότι όλα αυτά που κάνω είναι τρελά αλλά εμένα μου φαίνονται απόλυτα λογικά. Όταν έκανα το «Να με προσέχεις» με τον Παπακαλιάτη και έγινα για πρώτη φορά γνωστή στην Ελλάδα, εγώ τα παράτησα όλα, πήγα στην Αμερική και άφησα τη δουλειά μου για 5 χρόνια. Μετά έκανα τους «Singles» και μετά άφησα τη δουλειά μου για 10 χρόνια”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα