Σάννυ Μπαλτζή: «Είμαι 100% με τον Νίκο Καρβέλα – Εξέφρασε όλο τον κόσμο»
Σάννυ Μπαλτζή Παρίσι
Credit: sunnybaltzi/Instagram

Σάλο στα social media προκάλεσε η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” και τη Νίκη Λυμπεράκη. Πολλοί ήταν οι χρήστες του X (πρώην Twitter) που επέκριναν τον συνθέτη, θεωρώντας ότι ήταν αγενής και ειρωνικός απέναντι στη δημοσιογράφο.

Διαφορετική άποψη έχει η στιχουργός και συγγραφέας Σάννυ Μπαλτζή, η οποία τάχθηκε υπέρ του Νίκου Καρβέλα. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στη πρόσφατη γυναικοκτονία της 27χρονης από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη, αλλά απ’ ότι είδα, εξέφρασε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό λέει όλος ο κόσμος για το κοινοβούλιο. Είμαι 100% μαζί του, κάποιοι άνθρωποι βέβαια δεν ταιριάζουμε στην τηλεόραση. Ήταν πολύ έξυπνο ότι το έκανε ζωντανά, γιατί συνήθως μας πετσοκόβουν», είπε αρχικά η Σάννυ Μπαλτζή και πρόσθεσε:

 «Όταν καλείς τον Νίκο Καρβέλα, ξέρεις ποιος είναι. Κι ούτως ή άλλως, επειδή το μόνο που κοιτάζουν οι δημοσιογράφοι είναι τα νούμερα, ως προς αυτό, τους εξυπηρέτησε. Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο Νίκος Καρβέλας».

Σχετικά με τη γυναικοκτονία της 28χρονης, η Σάννυ Μπαλτζή σημείωσε: «Είναι ακριβώς αυτό που είπε ο Νίκος, για το κοινοβούλιο κι όλους. Κι αυτό είναι το πρόβλημα του πλανήτη, ότι ηγούνται οι ηλίθιοι και οι άνθρωποι που έχουν πραγματική αξία, είναι πάντα από πίσω. Δηλαδή, με λίγα λόγια, έξω από ένα τμήμα δολοφόνησαν μια κοπέλα. Καθόμαστε σπίτι μας, μας σκοτώνουν, βγαίνουμε έξω, μας σκοτώνουν. Να σε σκοτώνουν έξω από ένα αστυνομικό τμήμα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να παραιτηθούν όλοι, αυτή είναι η άποψή μου. Είμαστε απροστάτευτοι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα