Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Η κοινή ανάρτηση που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα όσα τους απομάκρυναν και να έχουν έρθει ξανά κοντά, αποδεικνύοντας το πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της φιλίας.

Το πρώτο βήμα έγινε με την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση των διδύμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, που αποτέλεσε έκπληξη. Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και οι δύο παρουσιαστές απολαμβάνουν ξανά ο ένας την παρέα του άλλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν “βροχή”. Οι δύο παρουσιαστές έγιναν ευρύτερα γνωστοί μέσω της εκπομπής “World Party” και οι διαδικτυακοί τους φίλοι να ζητούν στα σχόλιά τους την επιστροφή της.

«You Only Live Once», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης στην ανάρτησή του, όπως ήταν άλλωστε και το μότο της εκπομπής «World Party» που έκαναν με τεράστια επιτυχία.

«Άσε που δεν μεγαλώσαμε και καθόλου από τότε! Αναλλοίωτοι!» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη να επανέρχεται με το σχόλιο: «Συμπέρασμα: Τελικά συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι από εσένα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα