Σάκης Ρουβάς: Η εκπληκτική ομοιότητά του με τον γιο του Αλέξανδρο
Credit: Sakis Rouvas/Instagram

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανήρτησε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με τον 11χρονο γιο του Αλέξανδρο, ο οποίος του μοιάζει καταπληκτικά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Συχνά μοιράζονται στα social media ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που διασκεδάζουν, αλλά και μαγειρεύουν όλοι μαζί.

Λίγες μέρες πριν, o Σάκης Ρουβάς εξέφρασε την αγάπη του προς την Κάτια Ζυγούλη για ακόμη μία φορά ο Σάκης Ρουβάς, προσφέροντάς της ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια, χωρίς να γιορτάζουν κάτι συγκεκριμένο.

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο δημοφιλής σταρ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Σάκης Ρουβάς δίνει τα πανέμορφα λουλούδια στην σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και την φιλά τρυφερά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα