Σάκης Ρουβάς: «Αγαπημένε μου φίλε να ζήσετε» – Η τρυφερή ευχή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη
Credit: Sakis Rouvas/ Instagram

Τις ευχές τους συνεχίζουν να στέλνουν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του νιόπαντρου ζευγαριού Πάνου Μουζουράκη και Μαριλού Κοζάρη που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 27/5, στην όμορφη Αίγινα. Εκεί βρέθηκαν πολλοί φίλοι του τραγουδοποιού και ηθοποιού και της εκλεκτής της καρδιάς του προκειμένου να είναι κοντά στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, όταν η Μαριλού Κοζάρη θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους, επισφραγίζοντας τον έρωτα τους.

Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να παραστούν στη γαμήλια τελετή λόγω υποχρεώσεων. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, καθώς το Σάββατο ολοκλήρωνε τις εμφανίσεις του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Πάνο Μουζουράκη στο The Voice, έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις μαζί του και θέλησε να του ευχηθεί δημόσια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ζευγαριού, γράφοντας: «Αγαπημένε μου φίλε. Να ζήσετε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα