Ρούλα Ρέβη: “Υπήρξα θύμα μπούλινγκ και παρενόχλησης – Αναγκάστηκα να παρατήσω το σχολείο”
Credit:Ρούλα Ρέβη/Instagram

Η Ρούλα Ρέβη μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα μπούλινγκ στο σχολείο, σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά και παρενόχλησης στο χώρο της δουλειάς της. Η διάσημη φωτογράφος, σύζυγος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, εξομολογήθηκε πως το μπούλινγκ που δέχτηκε, την ανάγκασε να παρατήσει το σχολείο και να μην τελειώσει τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία της να  «ξανακάτσει» στα θρανία μίας σχολικής αίθουσας που δεν θα της θυμίζει τίποτα από το άσχημο παρελθόν και να αποκτήσει το απολυτήριο Λυκείου.

«Έχω και πέσει και εγώ θύμα παρενόχλησης από πολύ μικρή. Από την εφηβεία και αργότερα σαν επαγγελματίας, από κάποιες συμπεριφορές από το άλλο φύλο, από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ» είπε η Ρούλα Ρέβη.

«Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο αλλά το έκανα τώρα» επισήμανε η Ρούλα Ρέβη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα