Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα – “Αυτό είναι το μόνο αγκάθι”
Credit: Roula Revi/Instagram

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτοντας το μόνο αγκάθι μεταξύ τους.

Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε, αρχικά, στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας: “Δεν έχω τόση τρομερή εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί, ναι.”

Σε ερώτηση αν θα παρουσίαζε εκπομπή με τον σύζυγό της, σημείωσε: “Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι, ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή, ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε ταξίδια μαζί που μας αρέσει. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε”

Αναφερόμενη στον Αποστόλη Τότσικα σημείωσε: “Είμαι πολύ αυστηρή με τον σύζυγό μου. Κάθεται κάτω και με ακούει” Και πρόσθεσε: “Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος, νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα στην οδήγηση!”

Όσο για το πώς κρατούν ζωντανή τη σχέση τους, τόνισε: “Καλά δεν την κρατάμε και κάθε μέρα ζωντανή, μας πεθαίνει κι εμάς κάτι ώρες” είπε και έδωσε τη συμβουλή της: “Ένα tip είναι να μην βαριέσαι, εμάς δεν μας έχει συμβεί να βαριόμαστε μεταξύ μας, ο γιος μου μου ζήτησε να ξαναπαντρευτώ με τον μπαμπά του για να κάνουμε ένα παιδάκι γιατί το έχει συνδέσει με τον γάμο. Αλλά του είπα: Αγάπη μου λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα κι από τους δυο” αστειεύτηκε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα