Ρούλα Ρέβη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα στο Λος Άντζελες
Credit: roula.revi/Instagram

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η γνωστή φωτογράφος και ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκαν μυστικά στις 26 Ιουνίου 2014 στο Λος Άντζελες παρουσία μόνο του κουμπάρου τους, Δημήτρη Γιαννέτου.

Περίπου σε έναν μήνα θα συμπληρώσουν εννέα χρόνια γάμου, αλλά η Ρούλα Ρέβη γιορτάζει την επέτειό τους από σήμερα, την ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι. Γι’ αυτό ανέβασε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός και μία με το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» για την ημερομηνία του γάμου της τον Αποστόλη Τότσικα.

“Μία νύφη στο Λος Άντζελες”, έγραψε η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη είχε γράψει:

“Για εμένα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Άγγελο και Ειρήνη που θα κλείσουν τα 8 τον Σεπτέμβριο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα