Ρούλα Κορομηλά: Η πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή
Ρούλα Κορομηλά
Credit: Roula Koromila/Instagram

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” την Παρασκευή λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Open. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά μεταξύ άλλων για την καριέρα της στην τηλεόραση, μια δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ κάνει μια πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή.

«Την τηλεόραση την αγαπώ και τη σέβομαι αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έδωσα προτεραιότητα, χρόνο και αφοσίωση στη δουλειά, παραμελώντας την προσωπική μου ζωή και τη Ρούλα. Δεν την αγάπησα πολύ, τη σημασία και την αξία που της άρμοζε. Και αυτό το πλήρωσα αλλά είμαι ενήλικας και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου», λέει η Ρούλα Κορομηλά και προσθέτει:

«Πολλές φορές σκέφτηκα «τι μπορώ να κάνω τώρα, πώς θα τα βγάλω πέρα;». Αλλά κάθε άνθρωπος έχει μία δύναμη μέσα του που πρέπει να την εξωτερικεύει στις δύσκολες στιγμές, στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό του χώρο. Εκεί βάζω σε εγρήγορση τη δύναμη που μπορεί να μην ξέρω ότι την έχω. Ήταν πάρα πολλές αυτές οι φορές που σήκωσα τα χέρια ψηλά.

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη και ίσως μη αναστρέψιμη περίοδος, όπου είπα ότι εδώ τελειώνω, τέλος όλα. Δεν έβλεπα φως από πουθενά τα πρώτα χρόνια. Υπήρχε αυτό το γιατί, γιατί σε μένα; Είπα: “Εδώ τελειώνω, τέλος, περιμένω το τέλος”».

Η Ρούλα Κορομηλά κάνει και μια πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή. Συγκεκριμένα ο Θέμης Γεωργαντάς την ρωτά: “Έχεις πει με λάθος όνομα κάποιον σύντροφό σου σε μια πολύ προσωπική σας στιγμή;”. “Νομίζω ναι, μια φορά το έχω κάνει”, ήταν η απάντησή της.

Ένα μικρό αποκλειστικό απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Ελένη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα