Robert De Niro: Το ξέσπασμα του 80χρονου σταρ κατά της βοηθού του στο δικαστήριο – “Όλα αυτά είναι ανοησίες”
Credit: Robert De Niro/ Instagram

Ο Robert De Niro κατέθεσε σε δίκη, χθες Δευτέρα (30/10) στη Νέα Υόρκη, μετά από μήνυση της πρώην προσωπικής του βοηθού, η οποία τον κατηγορεί ότι ήταν κακοποιητικό αφεντικό. Ο διάσημος σταρ κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προσπαθούσε να συγκρατηθεί από όσα τον κατηγορούσε η Graham Chase Robinson.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ήταν ο πρώτος μάρτυρας στην εκδίκαση των αγωγών που κατέθεσε εναντίον του η Graham Chase Robinson. Η βοηθός του, εργαζόταν για τον Robert De Niro από το 2008 μέχρι το 2019 και αμειβόταν με 300.000 δολάρια ετησίως πριν παραιτηθεί από αντιπρόεδρος παραγωγής και οικονομικών του.

Η γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι έκανε τα πάντα, από το να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού μέχρι να τον πηγαίνει στο νοσοκομείο όταν έπεφτε από τις σκάλες, διεκδικεί αποζημίωση 12 εκατ. δολαρίων για σοβαρή συναισθηματική δυσφορία και βλάβη της φήμης της. Η Robinson είπε ότι ο Robert De Niro, αρνήθηκε να της δώσει συστατική επιστολή για να βρει άλλη δουλειά όταν παραιτήθηκε το 2019, μετά από επανειλημμένες συγκρούσεις με τη φίλη του ηθοποιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 80χρονος σταρ, στην κατάθεσή του συμφώνησε ότι είχε καταχωρήσει την Robinson ως επαφή έκτακτης ανάγκης κάποια στιγμή και είχε βασιστεί σε αυτήν για να βοηθήσει με ευχετήριες κάρτες για τα παιδιά του. Ωστόσο, όταν ο δικηγόρος της βοηθού του, τον ρώτησε αν τη θεωρούσε ευσυνείδητη υπάλληλο, εκείνος είπε σαρκαστικά: «Όχι μετά από όλα όσα περνάω τώρα».

‘Οταν ο δικηγόρος υπονόησε ότι ο Ντε Νίρο ενόχλησε την πελάτισσά του μέσα στη νύχτα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2017, ο ηθοποιός ύψωσε τον τόνο της φωνής του: «Αυτή ήταν μια φορά που έσπασα την πλάτη μου πέφτοντας από τις σκάλες!». Ακόμη και σε εκείνη την περίπτωση, πρόσθεσε, καθυστέρησε να καλέσει τη Ρόμπινσον, φτάνοντας στο κρεβάτι του μετά το ατύχημα στη 1 ή στις 2 τα ξημερώματα, αλλά αργότερα την κάλεσε στις 4 ή στις 5 το πρωί.

Μάλιστα επισήμανε ότι φέρθηκε καλά στη βοηθό του, ακόμη και αφού αγόρασε ένα σπίτι πέντε υπνοδωματίων στο Μανχάταν και την άφησε να επιβλέπει κάποιες από τις προετοιμασίες ώστε να μπορέσει να μετακομίσει εκεί με τη φίλη του Tiffany Chen.

«Δεν είναι ότι της ζήτησα να πάει να ξύσει πατώματα και να σφουγγαρίσει», είπε. «Οπότε όλα αυτά είναι ανοησίες!»

Στην αρχή της δίκης, ο δικηγόρος Andrew Mackerdy, δήλωσε ότι η Graham Chase Robinson δεν μπόρεσε να βρει δουλειά και φοβάται να βγει από το σπίτι της από τότε που έφυγε από τον De Niro. Τον κατηγόρησε μάλιστα, ότι της φώναζε μερικές φορές και χρησιμοποιούσε άσχημους χαρακτηρισμούς, ενώ έκανε σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες γενικά. Ισχυρίστηκε ότι τα προβλήματα μεταξύ τους προέκυψαν όταν η φίλη του διάσημου ηθοποιού ζήλεψε επειδή ο Robert De Niro, βασιζόταν στη βοηθό του για πολλά πράγματα και η επικοινωνία τους ήταν πολύ καλή.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Richard Shenstein δήλωσε ότι ο De Niro, της φερόταν πολύ καλά «αλλά εκείνη πάντα πίστευε ότι άξιζε περισσότερα». Την ίδια ώρα, περιέγραψε τον ηθοποιό, ως «ευγενικό, λογικό, γενναιόδωρο» και είπε στους ενόρκους ότι θα το καταλάβουν αυτό όταν ακούσουν τις καταθέσεις άλλων εργαζομένων στην εταιρεία του De Niro, Canal Productions, η οποία έχει ασκήσει ανταγωγή κατά της Robinson.

Ο Shenstein χαρακτήρισε τη βοηθό του Robert De Niro «υποτιμητική, ελεγκτική, καταχρηστική» και είπε ότι «παρίστανε πάντα το θύμα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα