Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Maestro” συναντήθηκαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαρτίου στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από αυτή την ξεχωριστή βραδιά.
Όπως θα δείτε στην ανάρτηση, το παρών στη συνάντηση έδωσαν η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριόλατου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και πολλοί ακόμα συντελεστές της δημοφιλούς σειράς. Η βραδιά, μεταξύ άλλων, είχε αγκαλιές, χαμόγελα και αρκετό φαγητό.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Όταν μαζευόμαστε και η Κλέλια Ανδριολάτου επιμένει να κάτσουμε στην κουζίνα αλλά δεν χωράμε!!!…»
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί και 4ος κύκλος του “Maestro”. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς: «Κάθε ιστορία πρέπει να έχει ένα τέλος. Από την άλλη, οι ήρωες αυτοί, είναι τόσο δυνατοί, που εγώ σαν δημιουργός θα μπορούσα να πω κι άλλες ιστορίες, θα μπορούσα να περάσω κι άλλα μηνύματα. Στο εξωτερικό θα έκαναν spin off με αυτούς τους ήρωες, μου το έχουν πει. Θέλω όμως να πάρω τον χρόνο μου, να κάνω το promo και να κάνω όλα τα ταξίδια που πρέπει να πάω, να τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία αυτού του κύκλου και μετά θα το συζητήσουμε. Αν όντως μπορώ να κάνω κάτι το οποίο να είναι σωστό, αξιοπρεπές και ανάλογο όλης αυτής της κατάστασης».