Ρένια Λουιζίδου: Η δήλωσή της για την αυτοφωτογράφιση που θα συζητηθεί – “Σε 30 χρόνια θα υπάρχει στην ψυχιατρική ως πάθηση”

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δύο στη Μία“. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το διαδίκτυο, αποκάλυψε γιατί δεν έχει social media, ενώ έκανε μια δήλωση για το φαινόμενο της αυτοφωτογράφισης που θα συζητηθεί.

Εγώ ψοφάω με το διαδίκτυο. Είμαι στο όριο του εθισμού. Μπαίνω και διαβάζω όλων των ειδών τα site. Social media δεν έχω. Δεν έχω όχι γιατί δε θέλω αλλά γιατί φοβάμαι. Δε ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Δε ξέρω αν μπορώ να κρατήσω τις αποστάσεις που πρέπει να κρατήσεις. Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα βγάζει 3,4,10 φωτογραφίες την ημέρα. Δε με βρίσκω τόσο φωτογραφήσιμη“, τόνισε η Ρένια Λουιζίδου και πρόσθεσε:

“Κάνω πάνω από 30 χρόνια αυτή τη δουλειά και μια ζωή το παράπονό μας ήταν η παραβίαση της ιδιωτικότητας Τώρα το δείχνουμε από μόνοι μας αυτό. Τη φωτογραφία την είχα στο μυαλό μου ως αναμνηστική. Σε 30 χρόνια θα υπάρχει στην ψυχιατρική σαν πάθηση του αυτοφωτογραφιζόμενου ανθρώπου”.

Σχετικά με την απόφασή της να μην μοιράζεται προσωπικά θέματα στις συνεντεύξεις της, η ηθοποιός υπογράμμισε: “Σκοτάδια έχουμε όλοι οι άνθρωποι. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα. Και αυτή τη μανία είναι να βγαίνουμε και να λέμε τόσο προσωπικά θέματα. Δεν αισθάνομαι ότι θέλω να τα μοιράζομαι αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν είμαι εξομολογητική“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα