Πύρρος Δήμας: Απαντά για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του – «Κάποιοι έξυπνοι έψαξαν τα παιδιά μου»
Ο Πύρρος Δήμας με την κόρη του Μαρία
Credit: Pyrros Dimas/Instagram

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Fay’ Time” το μεσημέρι της Τρίτης. Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε για την απόφαση της κόρης του Μαρίας να αλλάξει το επώνυμό της και να χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρα της, Αναστασίας Σδούγκου, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

“Από τότε που έχασε την μαμά της η Μαρία, άλλαξε το επίθετο της. Τότε είχε ξεκινήσει να κάνει και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν και κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι ‘θα γίνεις σαν τον μπαμπά σου, ολυμπιονίκης’, εκείνη μου είπε ότι δεν θέλει να το κάνει για να γίνει ολυμπιονίκης απλά να το κάνει για εκείνη, για να γυμνάζεται. Όταν μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετο της, της είπα κάνε ό,τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει”, τόνισε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε:

“Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη, έκανα μία δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν την δήλωση μου, έψαξαν τα παιδιά μου και βρήκαν ότι η Μαρία άλλαξε το επίθετο. Είχα κάνει μια δήλωση και είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, δηλαδή στην αρχή, τα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε όλη αυτή ιστορία, ότι εγώ είχα μια καινούργια σχέση.

Ήταν κάτι που έμαθαν αμέσως, τους το είπα εγώ γιατί με τα παιδιά μου μοιράζομαι και λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Ήθελα να κρατήσω λίγο τις ισορροπίες με τα παιδιά μου και τους συγγενείς μου και προσπαθούσα να είμαι όσο πιο χαμηλά την μπάλα γίνεται. Από εκεί και πέρα, μετά την δήλωση αυτή ξαφνικά έψαξαν τα παιδιά και είδαν την αλλαγή επιθέτου. Όλοι είπαν ότι τσαντίστηκε αλλά είμαστε μια χαρά με τα παιδιά μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα