Πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας: Ζει τον έρωτά της μετά την παραίτησή της από τα πριγκιπικά της καθήκοντα
Credit: Märtha Louise/Instagram

Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας έσπευσε να στείλει τις ευχές της στον “εκπληκτικό” μνηστήρα της Durek Verrett, για τα γενέθλιά του, λίγες ημέρες αφού παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά της καθήκοντα μετά τον αρραβώνα της με τον Αμερικανό σαμάνο.

Η πριγκίπισσα, μητέρα τριών παιδιών, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του και στέλνει ένα μήνυμα έρωτα: “Χαρούμενα γενέθλια εκπληκτικέ μνηστήρα μου. Η ζωή μας ήταν μια αληθινή περιπέτεια από τότε που γνωριστήκαμε. Ας συνεχίσουμε στο μονοπάτι μας μαζί: να μεγαλώνουμε, να επεκτεινόμαστε, να τολμάμε περισσότερο. Με εμπνέεις κάθε μέρα να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Ανυπομονώ για περισσότερα ταξίδια γύρω από τον ήλιο μαζί σου” έγραψε η πριγκίπισσα η οποία τάραξε τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας ανακοινώνοντας την παραίτησή της από τα καθήκοντά της πριν από δέκα ημέρες.

Ο βασιλιάς Harald Ε’, 85 ετών, ανακοίνωσε ότι η 51χρονη κόρη του δεν θα εκπροσωπεί πλέον τον βασιλικό οίκο με καμία μορφή, αφού η ίδια αποχώρησε από τα καθήκοντά της ως εργαζόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας το 2019.

Αν και ο βασιλιάς επέτρεψε στην πριγκίπισσα Märtha Louise, να κρατήσει τον πριγκιπικό τίτλο της, ο πατέρας της επανέλαβε ότι δεν θα της επιτρεπόταν να τον χρησιμοποιήσει σε μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες με τον σύντροφό της, Durek Verrett.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ακολούθησε παρόμοια προσέγγιση στο θέμα των Σάσεξ όταν παραιτήθηκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και μετεγκαταστάθηκαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2018.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα