Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας: Ντύνεται στα χακί – Ξεκινά η στρατιωτική της εκπαίδευση
Credit: © Casa de S.M. el Rey

Η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας ντύνεται στα χακί καθώς τον Αύγουστο θα ξεκινήσει τριετή στρατιωτική εκπαίδευση, αφού τελειώσει το σχολείο, καθώς μελλοντικά θα γίνει αρχιστράτηγος των ισπανικών ενόπλων δυνάμεων, όπως επιβεβαιώθηκε.

Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου, η οποία τώρα φοιτεί στο UWC Atlantic στην Ουαλία για το Διεθνές Απολυτήριο, θα ξεκινήσει να εκπαιδεύεται τον Αύγουστο, όπως ανακοίνωσε η ισπανική κυβέρνηση, εγκωμιάζοντας τον μελλοντικό ρόλο της καθώς το έθνος ενθαρρύνει τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις.

Ενώ πολλοί από τους συνομηλίκους της θα πάνε στο πανεπιστήμιο, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia θα επιστρέψει στην Ισπανία για να ξεκινήσει τη στρατιωτική εκπαίδευση, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά της.

Το Tatler ανέφερε ότι η Ισπανίδα υπουργός Άμυνας, Margarita Robles, επιβεβαίωσε την επόμενη κίνηση της πριγκίπισσας Leonor των Αστουριών. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει θητείες στις ένοπλες δυνάμεις, το ισπανικό ναυτικό και την πολεμική αεροπορία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα