Πριγκίπισσα Ευγενία: Η άγνωστη φιλία της με τη σύζυγο του Matthew McConaughey
Photo by Kirsty O'Connor/PA Images via Getty Images

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι γνωστή για τις επαφές της στο Χόλιγουντ, αφού ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο της ήταν οι Demi Moore και Liv Tyler. Ωστόσο, έχει και άλλες φιλίες οι οποίες δεν είναι γνωστές ευρέως.

Τέτοια είναι και η σχέση της με την Camila Alves, το μοντέλο και σχεδιάστρια από τη Βραζιλία, που είναι η σύζυγος του Χολιγουντιανού αστέρα Matthew McConaughey. Οι δυο τους εθεάθησαν να γευματίζουν σε εστιατόριο του Νότινγκ Χιλ.

“Έμοιαζαν να είναι πολύ καλές φίλες” είπε άνθρωπος που τις είδε στο ιταλικό εστιατόριο στο δυτικό Λονδίνο. Η πριγκίπισσα και το μοντέλο έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο. Δεν είναι γνωστό πώς ή πότε γνωρίστηκαν οι δυο τους, αλλά τόσο η εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, που εργάζεται για την γκαλερί τέχνης Hauser & Wirth, όσο και η 40χρονη σύζυγος του Matthew McConaughey ασχολούνται με φιλανθρωπίες.

Το μοντέλο και ο σύζυγός της ίδρυσαν το Ίδρυμα Just Keep Livin’ Foundation το 2010, το οποίο συνεργάζεται με παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να τα βοηθήσει να κάνουν υγιεινές επιλογές ζωής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 σε μια ιδιωτική τελετή στο Όστιν του Τέξας ενώ γνωρίστηκαν το 2006. Έχουν τρία παιδιά μαζί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα