Πριγκίπισσα Ευγενία: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ
Credit: Princess Eugenie/Instagram

Νέες χαρές περιμένει η βασιλική οικογένεια καθώς η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, κόρη του πρίγκιπα Andrew, περιμένει το δεύτερο παιδί της το καλοκαίρι, ενώ το πρώτο της παιδί, ο γιος της August, είναι δύο ετών.

H πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στο instagram, όπου ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της να φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι” έγραψε στη λεζάντα ενώ επισημαίνει ότι φωτογράφος είναι ο σύζυγός της, Jack Brooksbank.

Η Ευγενία είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson. Ο γιος της August Philip Hawke Brooksbank είναι 13ος στη διαδοχή στον θρόνο, ενώ γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν: “Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κ. Jack Brooksbank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους αυτό το καλοκαίρι. Η οικογένεια είναι χαρούμενη και ο August ανυπομονεί πολύ να γίνει μεγάλος αδερφός.” Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση της πριγκίπισσας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα