Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της
Photo by Dave Kotinsky/Getty Images for Princess Grace Foundation - USA

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είναι θετικός στον Covid-19 για τρίτη φορά σε λιγότερο από τρία χρόνια, ενώ η σύζυγός του πριγκίπισσα Charlene γιορτάζει τα 45α γενέθλιά της.

Ο 64χρονος πρίγκιπας του Μονακό λέγεται ότι είναι ασυμπτωματικός αλλά θα παραμείνει στην απομόνωση, σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο υγείας του Πριγκιπάτου. Το περασμένο βράδυ, εκπρόσωπος του Παλατιού επιβεβαίωσε ότι παρά το γεγονός ότι ο Αλβέρτος προσβλήθηκε ξανά από τον ιό, δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία του προς το παρόν.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις υποχρεώσεις του στους εορτασμούς της ημέρας Sainte Dévote γύρω από το Μονακό αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Στην ανακοίνωση δεν αναφερόταν αν η πριγκίπισσα Charlene, που γίνεται 45 ετών σήμερα, έχει προσβληθεί από τον ιό. Ο Αλβέρτος μαζί με τα παιδιά του πήγαν στο τσίρκο την Κυριακή, αν και η σύζυγός του ήταν φανερά απούσα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε ο πρώτος αρχηγός κράτους που μολύνθηκε από τον Covid τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα, τον Απρίλιο του 2022. Οκτώ μήνες μετά ο πρίγκιπας μίλησε για τη σωματική κόπωση που ένιωθε κατά τη μακρά ανάρρωσή του από τον Covid.

Είπε στο περιοδικό PEOPLE: “Υπήρξαν στιγμές στη διάρκεια της μέρας, που απλώς χτυπούσε, αλλά όχι σαν το είδος της υπνηλίας που νιώθεις έπειτα από ένα βαρύ γεύμα. Ήταν πραγματικά απλώς μια εμπειρία σωματικής κόπωσης, όπως αυτή που εμφανίζεται όταν έχεις κάνει πάρα πολλά ή όταν αναρρώνεις από μια ασθένεια. Αυτός ο ιός μένει μαζί σου για αρκετό καιρό”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα