Πριγκίπισσα Charlene: Τα δίδυμά της ποζάρουν για την εθνική ημέρα του Μονακό και κλέβουν τις εντυπώσεις
Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Το Μονακό γιορτάζει την εθνική του ημέρα σήμερα και όπως ήταν φυσικό ο πρίγκιπας Αλβέρτος ως αρχηγός του Πριγκιπάτου και η σύζυγός του πριγκίπισσα Charlene τίμησαν τη γιορτή.

Για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια, στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε ολόκληρη η πριγκιπική οικογένεια, συμπερλαμβανομένων όλων των μελών της. Υπενθυμίζεται ότι τις περασμένες χρονιές υπήρξαν αρκετές διαταραχές που οφείλονται τόσο στην πανδημία του κορονοϊού όσο και στις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας κυρίως της πριγκίπισσας Charlene.

Οι πριγκίπισσες αδελφές του Αλβέρτου, τα πεθερικά τους, τα παιδιά τους, ανιψιές και ανιψιοί και όλα τα παιδιά τους συγκεντρώθηκαν δημοσίως για πρώτη φορά εδώ και χρόνια με αφορμή τους λαμπερούς εορτασμούς. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε κάθε λόγο να νιώθει περηφάνια για τα παιδιά του, που κυμάτιζαν όλο ενθουσιασμό τα σημαιάκια τους από το κατάμεστο μπαλκόνι του παλατιού στο πλευρό των ξαδέρφων τους Kaia-Rose και India.

Πάντως, το στιγμιότυπο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτό των διδύμων που ανέβασε η πριγκίπισσα Charlene στον λογαριασμό της στο Instagram λίγες ώρες μετά. Και τα δύο παιδιά, η Gabriella και ο Jacques πόζαραν χαμογελαστά με τη μικρή να έχει το ένα χέρι στη μέση της και να χαμογελά όλο νάζι, ενώ ο γιος της Charlene και του Αλβέρτου χαιρετούσε στρατιωτικά.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους αλλά και να πουν ένα γλυκό σχόλιο για τα παιδιά, τονίζοντας ότι η Gabriella είναι ίδια ο μπαμπάς της και ο Jacques ολόιδιος η μαμά του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα