Πριγκίπισσα Charlene: Στη Νέα Υόρκη για τα βραβεία της Πριγκίπισσας Grace
Photo by Dave Kotinsky/Getty Images for Princess Grace Foundation - USA

Η πριγκίπισσα Charlene έκλεψε την παράσταση το βράδυ της Πέμπτης όπου παρευρέθη μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στα ετήσια βραβεία Πριγκίπισσα Grace στη Νέα Υόρκη.

Εντυπωσιακή με το φλοράλ φόρεμά της καλωσόρισε μαζί με τον σύζυγό της τους καλεσμένους στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο 583 Park Avenue.

Η εκδήλωση πήρε το όνομά της από την αείμνηστη μητέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου, τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκρέις Κέλι, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Ίδρυμα Πριγκίπισσα Grace που εδρεύει στις ΗΠΑ. Ο πρίγκιπας είναι ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος, το οποίο αναγνωρίζει και υποστηρίζει τα ανερχόμενα ταλέντα στο θέατρο, στον χορό και τον κινηματογράφο.

Η γεννημένη στη Ζιμπάμπουε Charlene συνεχίζει την επιστροφή της στη παγκόσμια σκηνή μετά τους δύσκολους 18 μήνες, εκ των οποίνω πέρασε 10 μήνες στη Νότια Αφρική αφού προσβλήθηκε από σοβαρή λοίμωξη. Η ασθένειά της έγινε η αιτία να καθυστερήσει να επιστρέψει στο Μονακό, όπου γύρισε πέρυσι τον Νοέμβριο και αμέσως μετά αναζήτησε θεραπεία για “εξάντληση” σε κλινική στην Ελβετία.

Επέστρεψε στα επίσημα καθήκοντά της τον Μάιο με μια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα