Πρίγκιπας William: Το μήνυμα στον Harry, που έφερε την επανασύνδεση των “Fab Four”
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Εκστασιασμένο έμεινε το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθώντας πλάνα από την επανασύνδεση του πρίγκιπα William και της συζύγου του Kate Middleton με τον αδελφό του πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Οι τέσσερίς τους, που πριν από το Megxit αποκαλούνταν οι “Fab Four”, εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί μετά την παραίτηση του Harry και της Meghan από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Βγήκαν από τις πύλες του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τα λουλούδια και τα μηνύματα που αφήνουν οι Βρετανοί στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ και στη συνέχεια χαιρέτισαν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Επί 45 λεπτά τα αποξενωμένα αδέλφια και οι σύζυγοί τους συνομίλησαν με το κοινό, δέχθηκαν τα συλλυπητήρια και κυρίως έδειξαν ένα αρραγές μέτωπο. Όλοι σχολίασαν ότι αυτό ήταν που ήθελε η βασίλισσα Ελισάβετ και ήταν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή.

Πολλά ήταν τα σχόλια που έγιναν και ακόμη περισσότερες εικασίες διατυπώθηκαν για το τι προκάλεσε αυτή την επανασύνδεση. Αρχικά ειπώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος τηλεφώνησε στον William και τού ζήτησε να επικοινωνήσει με τον αδελφό του και να εμφανιστούν μαζί. Ωστόσο, τώρα γίνεται γνωστό ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση, αλλά ήταν ο ίδιος ο πρίγκιπας William που πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε τον αδελφό του και τη νύφη του να εμφανιστούν μαζί με τον ίδιο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να χαιρετίσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Και μπορεί η πρωτοβουλία να ανήκε στον William αλλά για την επανασύνδεση ήταν απαραίτητη και η συμφωνία του Harry. Σίγουρα αυτή η κοινή εμφάνιση των τεσσάρων είναι ένα σημαντικό βήμα για την επούλωση των πληγών, και στη συμφιλίωση ανάμεσα στα αδέλφια, που μέχρι στιγμής κατηγορεί ο ένας τον άλλον για την αποξένωση.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο William και η Kate βρίσκονταν στο Ουίνδσορ και αναμενόταν να βγουν για να χαιρετίσουν τους συγκεντρωμένους στις πύλες. Όμως, φέρεται, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας να είχε την ιδέα να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα στη βασίλισσα μαζί με τον αδελφό του. Έτσι, του έστειλε γραπτό μήνυμα προσκαλώντας τον αναφέροντας και καθορισμένη ώρα για την κοινή τους εμφάνιση, μία πρόσκληση που ο Harry αποδέχθηκε.

Πηγή ανέφερε: “Έγινε πολύ γρήγορα – πραγματικά αξιοσημείωτο δεδομένου ότι δεν είδαν ο ένας τον άλλον στη Σκωτία”.

Η χειρονομία ήταν καθοριστική. Πηγή των Ανακτόρων διέψευσε ότι υπήρξε παρέμβαση του Κάρολου και επίσης τόνισε ότι δεν ίσχυε πως ο William έδρασε μόνο όταν έμαθε ότι ο Harry ετοιμαζόταν να βγει μόνος του ανάμεσα στα πλήθη συνοδευόμενος από τηλεοπτικό συνεργείο.

Ενώ ο περίπατος είχε προγραμματιστεί για τις 16.30, τον καθυστέρησαν για 45 λεπτά, καθώς τα αδέλφια επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Πάντως, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι στην πρώτη του τηλεοπτική ομιλία ως μονάρχης την Παρασκευή, ο Κάρολος εξέφρασε την αγάπη του για τον Harry και τη Meghan. Αυτό πρέπει να ενθάρρυνε τον William στις αποφάσεις και τις πράξεις του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα