Πρίγκιπας William: Το μήνυμα που συγκίνησε στα 61α γενέθλια της πριγκίπισσας Diana
Photo by Julian Parker/UK Press via Getty Images

Με μία επιστολή του ανήμερα των 61ων γενεθλίων της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, ο πρίγκιπας William συγκίνησε και τίμησε τη μνήμη της μητέρας του.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ απευθύνθηκε στους ανθρώπους που βραβεύτηκαν πρόσφατα με το Diana Award, το οποίο ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και τιμά νέους ηλικίας 9-25 χρόνων για την κοινωνική τους δράση και το ανθρωπιστικό τους έργο.

Σε μια συγκινητική επιστολή προς τους φετινούς νικητές ενόψει της τελετής απονομής, ο William τους αποκάλεσε όλους “έμπνευση”. Αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του, τόνισε:

“Είστε μέρος μιας εμπνευσμένης γενιάς νέων που αλλάζουν τον κόσμο μέσω των πράξεών σας και θαυμάζω πολύ τις προσπάθειές σας”, έγραψε στην επιστολή, η οποία αποτυπώνεται στο επίσημο επιστοολόχαρτο του Παλατιού του Κένσινγκτον και φέρει το πριγκιπικό αρχίγραμμα “W”.

“Οι ιστορίες σας είναι αξιοσημείωτες. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε τεράστιες προκλήσεις ενόψει των δύσκολων στιγμών, ωστόσο καταρρίπτετε ακούραστα τα εμπόδια για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας”, συνέχισε και ακολούθως πρόσθεσε προκαλώντας συγκίνηση:

Είστε πραγματικά η προσωποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας μου και ξέρω ότι θα ήταν τόσο περήφανη για όλους σας. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε τη ζωή και τη δουλειά της από το να αναγνωρίσετε απίστευτους ανθρώπους που αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια για να βοηθήσουν τους γύρω τους.

Τόσο ο William, όσο και ο αδελφός του πρίγκιπας Harry στηρίζουν το Diana Award, ενώ στην τελετή που διοργανώνεται απόψε θα τιμηθούν 180 νέοι από 29 χώρες.

Τον Αύγουστο συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, η οποία σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα