Πρίγκιπας William: Τι κοινό έχει με τον Harry Potter – Σπάνια αναφορά στην παιδική του ηλικία
Πρίγκιπας William
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας William είχε την ευκαιρία να κάνει μια σπάνια αναφορά σε ένα ατύχημα που είχε στην παιδική του ηλικία και του άφησε μια αξιομνημόνευτη ουλή, κατά την τελευταία του επίσημη πριγκιπική υποχρέωση.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουαλία στις 11 Ιουνίου, ο πρίγκιπας William εξερεύνησε τις ποικίλες χρήσεις των φυτών που καλλιεργούνται στη θάλασσα, από τρόφιμα μέχρι εναλλακτικές πηγές. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ταξίδεψε στο Κάρντιφ με τρένο, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία τον απεικόνιζε να ατενίζει έξω από το παράθυρο, με ένα τηλέφωνο και ένα ντοσιέ τοποθετημένα στο τραπέζι μπροστά του.

Μόλις έφτασε στην Ουαλία, ο πρίγκιπας συναντήθηκε με επιχειρηματίες που στις επιχειρήσεις τους χρησιμοποιούν φύκια για τη δημιουργία προϊόντων όπως οι συσκευασίες fast food. Το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει ότι ο William ήθελε να γιορτάσει την “πρόοδο που έχει ήδη επιτευχθεί στην Ουαλία και να μάθει για περαιτέρω καινοτομίες που αφορούν τα φύκια και θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την ουαλική βιομηχανία φυκιών να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της”.

Συναντώντας τον Pierre Paslier της Notpla, ο William θυμήθηκε ένα παιδικό ατύχημα στο γκολφ που του άφησε μια ουλή στο μέτωπό του, καθώς του έδειξαν το μπαστούνι γκολφ της εταιρείας, κατασκευασμένο από φύκια.

Ο Paslier είπε στο PEOPLE: “Κοιτούσε το πρωτότυπο και τον ρώτησα αν του αρέσει το γκολφ. Τραυματίστηκε ως παιδί και έδειξε το κεφάλι του και είπε: Όχι γκολφ για μένα. Όχι γκολφ γι’ αυτόν!”

Ο πρίγκιπας William αποκάλεσε προηγουμένως τον τραυματισμό του “ουλή του Harry Potter”, σύμφωνα με την εκπομπή Newsround του BBC.

“Το ονομάζω έτσι επειδή λάμπει μερικές φορές και κάποιοι το παρατηρούν – άλλες φορές δεν το παρατηρούν καθόλου”, είπε. “Χτυπήθηκα από ένα μπαστούνι του γκολφ όταν έπαιζα γκολφ με έναν φίλο μου. Ήμασταν σε ένα μίνι γηπεδο γκλοφ, και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν ένα σίδερο – και ήρθε από το πουθενά και με χτύπησε στο κεφάλι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα