Πρίγκιπας William: Τα συγκινητικά λόγια για την πριγκίπισσα Diana
Instagram @royalladydi

Η πριγκίπισσα Diana έφυγε απότομα από τη ζωή το καλοκαίρι του 1997, ύστερα από ένα καταστροφικό τροχαίο ατύχημα. Αυτό το γεγονός συγκλόνισε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο, καθώς ήταν πολύ αγαπητή παγκοσμίως. Όλοι θρήνησαν την απώλειά της και φυσικά αυτός ο χαμός στοίχισε στα παιδιά της που το βίωσαν έντονα. Οι δυο γιοι της έχουν μιλήσει αρκετές φορές για το πώς αντιμετώπισαν το πένθος σε τόσο μικρή ηλικία, πιστεύοντας πως με τη στάση τους θα βοηθήσουν πολλά νεαρά άτομα που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις. Ακόμη και σήμερα ο πρίγκιπας William συζητά για αυτό το ζήτημα με ένα 11χρονο αγόρι που έχασε τη μητέρα του και προσπαθεί να τον στηρίξει.

Ο δούκας του Cambridge ταξίδεψε πρόσφατα στο Lancashire μαζί με τη σύζυγό του, Kate Middleton.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο του Clitheroe συνάντησαν πέραν των εργαζομένων στον χώρο και τους φιλοξενούμενους που είναι ως επί το πλείστον άστεγοι, που παλεύουν είτε με τον εθισμό ουσιών ή με ψυχολογικά προβλήματα. Ο William συναντήθηκε και μίλησε αρκετά με τον Deacon Glover, του οποίου η μητέρα απεβίωσε πριν ένα χρόνο, μόλις σε ηλικία 28 ετών. Οι δυο τους ταυτίστηκαν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου του έδωσε σημαντικές συμβουλές. “Ξέρω πως αισθάνεσαι. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών. Είναι δύσκολο. Αλλά θα γίνουν όλα καλύτερα, στο υπόσχομαι” ακούγεται να λέει στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

“Νομίζω ότι όταν περνάς κάτι τόσο τραυματικό στη ζωή – όπως το να πεθάνει η μητέρα μου ενώ ήμουν πολύ μικρός – κάνει τα συναισθήματα να επιστρέφουν. Μερικές φορές το βρίσκω τόσο δυσβάσταχτο, δεν το αντέχω” είχε δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με το ίδιο θέμα ο William που δεν σταματά να βοηθά όποιον έχει ανάγκη, έχοντας στο πλευρό του την Kate.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα