Πρίγκιπας William: Ο ξεκαρδιστικός διάλογος με τρίχρονο αγοράκι που δεν τον αναγνώρισε
Photo by Andrew Matthews-WPA Pool/Getty Images

Ο πρίγκιπας William είναι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα στη Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, ένα μικρό αγοράκι όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε αλλά τον πέρασε και για κυβερνητικό στέλεχος.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έλιωσε καρδιές με τον ξεκαρδιστικό διάλογο που είχε με τρίχρονο αγοράκι ενώ έκανε βόλτα στο Ουίνδσορ στο Μπερκσάιρ, ενώ οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν τη γλυκύτητα με την οποία ο William μίλησε στο παιδί.

Ο William επισκεπτόταν την πόλη με τη σύζυγό του Kate όταν βρέθηκε κοντά στο αγοράκι, το οποίο έμοιαζε ενθουσιασμένο που βρισκόταν εκεί αν και λίγο μπερδεμένο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο στο TikTok, ο μικρούλης ρώτησε τον William: “Σε πόση ώρα θα μπορέσουμε να δούμε τον πρίγκιπα William;” με τον πατέρα τριών παιδιών να κλείνει το μάτι στους γονείς του παιδιού και να συνεχίζει το αστείο: “Δεν ξέρουμε πού είναι! Δεν τον έχεις δει ακόμη;”

Αφού το αγοράκι απάντησε “όχι”, ο William ακούγεται να λέει: “Πού νομίζεις ότι είναι; Μήπως πήγε προς τα εκεί;

Μπορεί να έρθει σε ένα λεπτό – θα δούμε αν είναι εκεί” πρόσθεσε ο William, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε το αγόρι αν ήξερε ποιος ήταν. “Εεεε, η κυβέρνηση;” τον ρώτησε ο μικρούλης με τον πρίγκιπα να γελά και κοιτάζοντας το κοστούμι του να απαντά: “Όχι, δεν είμαι η κυβέρνηση – μοιάζω με την κυβέρνηση, έτσι δεν είναι; Ντύνονται συχνά έτσι.”

Τελικά αποκάλυψε την ταυτότητά του: “Με λένε κι εμένα William” και το αγοράκι αντιλήφθηκε ποιος είναι ο άντρας που του μιλά: “Είσαι ο πρίγκιπας William, μαμά είναι ο πρίγκιπας William.”

Ο αξιολάτρευτος αυτός διάλογος έγινε στις 7 Μαΐου, μία ημέρα την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο. Αλλά το βίντεο των 41 δευτερολέπτων από τη συνάντησή τους, το οποίο κατέγραψε η γιαγιά του αγοριού, ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα αφού ανέβηκε στον λογαριασμό “Royal Watcher” στο TikTok.

Ξετρελαμένοι οι χρήστες σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τον πρίγκιπα. “Και οι δύο είναι αξιαγάπητοι, υπέροχα” έγραψε ένας και δεύτερος πρόσθεσε: “Λατρεύω ότι έκλεισε το μάτι στη μαμά για να να συνεχίσει. Τόσο χαριτωμένο.” Πολλοί χαρακτήρισαν τον William ως τον “καλύτερο μελλοντικό βασιλιά” και σημείωσαν “όπως η μητέρα του – το έχει εντελώς φυσικά με τα παιδιά.”

Λέγεται επίσης για το ζεύγος των William-Kate: “Λατρεύω τον τρόπο που μιλάνε στα παιδιά”, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε για τον τρίχρονο: “Τι ιστορία θα πει στα παιδιά του μια μέρα.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα