Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Περνούν ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους
@dukeandduchessofcambridge

Ο πρίγκιπας William “θωρακίζει” τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis από τη θλίψη του για τον θάνατο της βασίλισσας, ενώ η Kate Middleton είναι αποφασισμένη να χαρίσει στα τρία παιδιά της ένα υπέροχο διάλειμμα από το σχολείο, που να είναι όσο το δυνατό πιο φυσιολογικό, σημειώνει μία ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων.

Η βασιλική ανταποκρίτρια, Jennie Bond, που έχει γράψει τέσσερις βιογραφίες σχετικά με τη βασίλισσα, επιμένει ότι η Kate και ο William θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους τις επόμενες δύο εβδομάδες, έπειτα από μία περίοδο τεράστιων αλλαγών.

Λίγο πριν από τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν μετακομίσει μαζί με τα τρία τους παιδιά από το Παλάτι του Κένσινγκτον στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ για να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα. Όταν πέθανε η βασίλισσα, στις 8 Σεπτεμβρίου, τα τρία παιδιά μόλις είχαν πάει την πρώτη ημέρα σε καινούργιο σχολείο.

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Μιλώντας στο περιοδικό OK!, η Bond υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει να κάνει αυτό το διάλειμμα από το σχολείο “όσο πιο φυσιολογικό” γίνεται για τα παιδιά.

Mετά τον θάνατο της προγιαγιάς τους, ο William και η Catherine θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν τα πράγματα όσο το δυνατό γρηγορότερα και να μην μείνουν πολύ στη θλίψη των τελευταίων μηνών” τόνισε η ειδική που προέβλεψε επίσης ότι η οικογένεια θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες στο νέο της σπίτι και θα επικεντρωθεί στον οικογενειακό χρόνο.

instagram@kensingtonroyal

Η οικογένεια, όπως σημείωσε η Bond, θα απολαμβάνει βόλτες σε εξωτερικούς χώρους, όπου θα πηγαίνει για ποδηλασία και ιππασία και βόλτες με σκύλους για να γεμίσει τις μπαταρίες της “έπειτα από ένα πολύ δύσκολο πρώτο εξάμηνο για τα παιδιά”. Μπορεί επίσης να φέρουν και κάποιες σχολικές δραστηριότητες, όπως “μίνι διαγωνισμούς masterchef” και τραμπολίνο, πρόσθεσε η ειδική.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα