Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Γιορτάζουν 12 χρόνια γάμου – Η επετειακή φωτογραφία
Photo by Jonathan Brady - Pool/Getty Images

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιορτάζουν σήμερα 12 χρόνια γάμου, ένας γάμος που ήρθε έπειτα από ένα δεκαετές ειδύλλιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Το πριγκιπικό ζεύγος σηματοδότησε την επέτειο αυτή ανεβάζοντας στους λογαριασμούς του στα social media μία φωτογραφία που τράβηξε ο Matt Porteous, o οποίος είναι ο φωτογράφος πίσω από τα οικογενειακά πορτρέτα που κοσμούν τόσο τη χριστουγεννιάτικη κάρτα όσο και σημαντικές στιγμές του ζεύγους και των τριών παιδιών του.

12 χρόνια” γράφουν στη λεζάντα και τη συνοδεύουν με μία κατακόκκινη καρδιά.

Το ζευγάρι το τελευταίο έτος του γάμου του δείχνει πως έχει βρει τις απόλυτες ισορροπίες του, συνδυάζοντας με επιτυχία τις πριγκιπικές του υποχρεώσεις με την οικογενειακή ζωή, ενώ είδαμε αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους, κάτι που στο παρελθόν απέφευγαν, βάσει των άγραφων κανόνων των Ανακτόρων και της βασίλισσας Ελισάβετ. Αγγίγματα, χαμόγελα, δημόσιες αγκαλιές αποδείκνυαν την αγάπη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που παρά τις φήμες για κρίση στη σχέση τους συνεχίζουν να επιδεικνύουν κοινό και αρραγές μέτωπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011 με τη γαμήλια τελετή να καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 9χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Louis.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα