Πρίγκιπας Κάρολος: Οι φωτογραφίες όλο νόημα για τη Γιορτή του Πατέρα
Twitter

Ο πρίγκιπας Κάρολος γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με φωτογραφίες όλο νόημα. Σ’ αυτές ποζάρει με τους δύο γιους του, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry, σε ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος, αφού αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα ότι οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι ανύπαρκτες.

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι και κρατά στην αγκαλιά του τους δύο γιους του, σε ταξίδι στο Birkhall, το σπίτι του πρίγκηπα της Ουαλίας στην έκταση του Balmoral στη δεκαετία του ’80.

O Kάρολος, πρώτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες με τους ακόλουθους του επίσημου λογαριασμού του Clarence House στα social media, για να ευχηθεί για την ξεχωριστή αυτή ημέρα: “Εύχομαι σε όλους μία πολύ χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα!” αναφέρεται στη λεζάντα με μία φωτογραφία του ίδιου με τους γιους του να εμφανίζεται τελευταία.

Από το αφιέρωμα για τη Γιορτή του Πατέρα δεν παρέλειψε, ωστόσο, και τον δικό του πατέρα, τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021, σε ηλικία 99 ετών. Στη φωτογραφία που ανέβασε ο πρίγκιπας Κάρολος, ποζάρει στο πλευρό του πατέρα του, ενώ φορούν και οι δύο στρατιωτικές στολές.

Στην τρίτη φωτογραφία, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα ποζάρει με τον αείμνηστο πατέρα της, τον ταγματάρχη Bruce Shand.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πάντως στη φωτογραφία του Κάρολου με τους γιους του, σε μία περίοδο που τα δύο αδέλφια φέρεται να μην έχουν καμία επικοινωνία και το χάσμα στη σχέση τους να είναι αγεφύρωτο.

Φίλοι του William λένε πως ο πρίγκιπας “αγαπά πραγματικά τον Harry και αισθάνεται ότι έχασε το μοναδικό άτομο, πέρα από τη σύζυγό του, που μπορούσε να αντιληφθεί την περίεργη ζωή τους”. Προσθέτουν ότι ο William θεωρεί ακόμη ότι ο αδελφός του είναι ασεβής απέναντι στη Βασίλισσα και την οικογένειά τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα