Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το Netflix αποκαλύπτει την τύχη της συμφωνίας τους μετά την απόρριψη από το Spotify
Credit: Netflix

Μπορεί η συμφωνία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με το Spotify να φθάνει στο τέλος της, αλλά η συνεργασία τους με το Netflix έχει ακόμη μέλλον.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο People την Τρίτη ότι η εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου του ζευγαριού, Archewell Productions, εργάζεται επί του παρόντος σε διάφορα έργα με την υπηρεσία streaming.

“Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την Archewell Productions“, δήλωσαν στο περιοδικό. “Το “Harry & Meghan” ήταν το μεγαλύτερο ντεμπούτο για ντοκιμαντέρ στο Netflix και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ Heart of Invictus“.

Ενώ το “Harry & Meghan” έδωσε μια εικόνα της δύσκολης σχέσης του ζευγαριού με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, το “Heart of Invictus” παρακολουθεί μια ομάδα αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες Invictus Games του πρίγκιπα Harry, έναν αθλητικό διαγωνισμό για τραυματισμένο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν πενταετή συμφωνία με το Netflix το 2020 – που πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes – αφού παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Περίπου την ίδια εποχή, υπέγραψαν συμφωνία ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify, η οποία τερματίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Μια πηγή δήλωσε στην Post ότι το Spotify και η Archewell “συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους”, αφού το ζευγάρι δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα νούμερα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα