Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η φωτογραφία που τους εκθέτει

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στην κυκλοφορία την περασμένη εβδομάδα το trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, αναστατώνοντας τη βασιλική οικογένεια, που περιμένει την επίθεση από το ζευγάρι.

Ωστόσο, στο trailer χρησιμοποιήθηκε μία φωτογραφία στην οποία υποτίθεται ότι ο Harry και η Meghan καταδιώκονται από παπαράτσι. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία απεικονίζονται δεκάδες φωτογράφοι, που αγωνίζονται να βρουν χώρο για να τραβήξουν περιζήτητες φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Εικόνα από το βίντεο

Αποκαλύπτεται, όμως, ότι η φωτογραφία αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο trailer, χρονολογείται από το 2011, πέντε χρόνια πριν ακόμη γνωριστεί το ζευγάρι. Οι φωτογράφοι στριμώχνονταν στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας “Ο Harry Potter και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2” στο κεντρικό Λονδίνο για να φωτογραφίσουν τους σταρ που κατέφθαναν. Η συγγραφέας JK Rowling συνοδευόταν από τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint για την πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2011.

Ο Harry και η Meghan γνωρίστηκαν το 2016. Η φωτογραφία εμφανίζεται στην οθόνη μας, ενώ ο πρίγκιπας αφηγείται “έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου”.

Η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων, Ingrid Seward είπε στη Sun: “Δεν φαντάζομαι ότι ο Harry θα το έχει καταλάβει, αλλά το Netflix ήταν απρόσεκτο εδώ, καθώς αποδυναμώνει το σχόλιο του Harry για την προστασία της οικογένειάς του. Αυτή η ψεύτικη εικόνα αποδυναμώνει τη θεωρία του”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν παρευρέθη σ’ εκείνη την πρεμιέρα. Αντιθέτως, η φωτογραφία εμφανίζεται πρώτη στα αποτελέσματα της αναζήτησης για “παπαράτσι” στον ιστότοπο φωτογραφιών στοκ Alamy.

To ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, ενώ βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι περιμένουν πως θα είναι “η συνέντευξη στην Oprah με περισσότερα δάκρυα”. Πάντως, η βασιλική οικογένεια, παρά τους ισχυρισμούς ότι είναι σε εξέλιξη παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και σχέδια για αντεπίθεση σε ακόμη ένα μπαράζ κατηγοριών και ισχυρισμών, σχεδιάζει μια πολύ “συνήθη προσέγγιση” συνεχίζοντας κανονικά με τις υποχρεώσεις και τη ζωή τους.

Πηγές των Ανακτόρων δήλωσαν ότι υπήρχε “εντεινόμενη απογοήτευση και εξάντληση” από τις διαρκείς καταγγελίες που ανελέητα και δημόσια κάνουν ο Harry και η Meghan για την υποτιθέμενη μεταχείρισή τους από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αλλά, η οικογένεια ελπίζει ότι “ο άνεμος των Σάσεξ” θα κοπάσει μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά ντοκιμαντέρ και εκδοθούν τα απομνημονεύματα του Harry τον Ιανουάριο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα