Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Για σούσι με την Cameron Diaz και την Gwyneth Paltrow στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη
Photo by Patrick van Katwijk/Getty Images

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εθεάθησαν για πρώτη φορά μετά το ταξίδι του δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου.

Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε το TMZ, το ζευγάρι επέλεξε να πάει σε εστιατόριο για σούσι, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επίσημη στέψη του Κάρολου.

Ωστόσο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν ήταν μόνοι τους, σύμφωνα με το Page Six. Δείπνησαν παρέα με την Gwyneth Paltrow και τον σύζυγό της, τηλεοπτικό παραγωγό, Brad Falchuk, αλλά και την Cameron Diaz και τον σύζυγό της, Benji Madden.

Παράλληλα, μαζί τους ήταν και η CEO και η ιδρύτρια της Bumble, Whitney Wolf Herd, και ο σύζυγός της, ο κληρονόμος πετρελαίου του Τέξας, Michael Herd. Το 2021, η Whitney Wolf Herd έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στον κόσμο μετά την εισαγωγή της Bumble στο χρηματιστήριο.

Η εμφάνιση του Harry και της Meghan στο κομψό Sushi Bar στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια σηματοδοτεί την πρώτη τους εμφάνιση από τότε που ο πρίγκιπας πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη του πατέρα του και επέστρεψε στις ΗΠΑ μέσα σε 28 ώρες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα