Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Επιστρέφουν στη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο
@dukeandduchessofsussex

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να επιστρέψουν τον επόμενο μήνα στη Μεγάλη Βρετανία, για πρώτη φορά μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, προκειμένου να παραστούν σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη η κόντρα με τη βρετανική κυβέρνηση για την αστυνομική προστασία.

Getty Images

Το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για το One Young World Summit, ένα γεγονός που φέρνει κοντά νεαρούς ηγέτες από περισσότερες από 190 χώρες, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Harry και η Meghan στη συνέχεια θα πάνε στη Γερμανία για την εκδήλωση Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go, προτού επιστρέψουν και πάλι στη Βρετανία για τα WellChild Awards στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Δούκισσα του Σάσεξ είναι σύμβουλος στο One Young World Summit, μαζί με τους Justin Trudeau, σερ Richard Branson και Jamie Oliver, ανάμεσα σε όλους. 

@ibtimes.co.uk

Η επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία θα είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρίγκιπα Harry μετά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου αρχές Ιουνίου. Δεν είναι γνωστό αν θα έχουν μαζί και τα δύο παιδιά τους. Η είδηση για την επίσκεψη έρχεται μετά την πρόσκληση της βασίλισσας στους Σάσεξ τον περασμένο μήνα για να έρθουν στο Κάστρο του Μπαλμόραλ το καλοκαίρι και να κάνουν διακοπές μαζί της. Δεν είναι γνωστό αν οι Σάσεξ θα επισκεφθούν τη βασίλισσα στη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα