Πρίγκιπας Harry: “Κεραυνοί” κατά του William – Όταν πιάστηκαν στα χέρια για τη Meghan Markle
Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images

Ο πρίγκιπας Harry εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του αδελφού του πρίγκιπα William στην αυτοβιογραφία του και διατυπώνει εκρηκτικούς ισχυρισμούς.

Σε απόσπασμα του βιβλίου του Spare, που έχει στη διάθεσή του ο Guardian, αν και υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τον εκδότη, ο Δούκας του Σάσεξ κάλεσε τον θεραπευτή του αφού δέχθηκε σωματική επίθεση από τον αδελφό του William στη διάρκεια μίας άγριας διαφωνίας.

Ο Harry υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του τον άφησε με ορατά τραύματα μετά τον άγριο καυγά τους για χάρη της Meghan Markle, καθώς ο Harry κατηγόρησε τον William ότι “παπαγαλίζει το αφήγημα του Τύπου για εκείνη”.

Το εκρηκτικό περιστατικό κατά το οποίο ο William φέρεται να χαρακτήρισε τη Meghan “δύσκολη”, “αγενή” και “απότομη”, συνέβη στο σπίτι του Harry στο Λονδίνο το 2019. Σε ένα σημείο του βιβλίου, που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Harry υποστηρίζει ότι μετά τον καυγά κάλεσε τον θεραπευτή του αντί για τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τον Guardian, η Meghan αργότερα παρατήρησε τις γρατσουνιές και τους μώλωπες, με αποτέλεσμα αυτός να της αποκαλύψει για τον καυγά με τον αδελφό του.

Στο απόσπασμα ο Harry ισχυρίζεται ότι ο William “με άρπαξε από τον λαιμό, μου έσπασε το κολιέ και με πέταξε στο πάτωμα” στη διάρκεια του άγριου καυγά στο Νότινγκχαμ Κότατζ στο έδαφος του Παλατιού του Κένσινγκτον. Λέει ότι η διαμάχη προέκυψε όταν ο William ήρθε για να συζητήσουν την “καταστροφή” στη σχέση τους, φθάνοντας στο σπίτι θυμωμένος.

Ο Δούκας του Σάσεξ γράφει ότι ο αδερφός του δεν συμπεριφερόταν λογικά με τους δύο άνδρες να φωνάζει ο ένας στον άλλον ανταλλάσσοντας προσβολές, καθώς η λογομαχία κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα ο William να του επιτεθεί και να τον πετάξει στο πάτωμα. Από το περιστατικό ο Harry τραυματίστηκε όταν “προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου το οποίο ράγισε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια του να με κόβουν”

Ο Harry πρόσθεσε ότι ο αδελφός του τον παρότρυνε να αντεπιτεθεί, αλλά έφυγε όταν εκείνος αρνήθηκε να το κάνει, πριν επιστρέψει αργότερα για να ζητήσει συγγνώμη. Στο απόσπασμα αυτό υποστηρίζεται ότι όταν ο William έφυγε ξανά τον παρότρυνε “να μην πει στη Meg γι’ αυτό” και “δεν σου επιτέθηκα, Harold“.

Επίσης, ο Harry υποστηρίζει ότι πρώτα κάλεσε τον γιατρό του προτού το πει στη σύζυγό του “η οποία δεν εξεπλάγη και δεν θύμωσε καθόλου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα