Πρίγκιπας Harry: Έφαγε “πόρτα” στο Κάστρο του Ουίνδσορ – Ο όρος για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο
Photo by Karwai Tang/WireImage

Σίγουρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έστρωσαν κόκκινο χαλί για να υποδεχθούν τον πρίγκιπα Harry όταν έφθασε στη Βρετανία για να παραστεί στα WellChild Awards στην αρχή του μήνα.

Μάλιστα, έγινε ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι αξιωματούχοι των Ανακτόρων αρνήθηκαν να παραχωρήσουν στον δούκα του Σάσεξ δωμάτιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ ενώ επιπλέον αυτός θα πρέπει να ειδοποιεί αν θέλει να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο ή για να μείνει σε οποιαδήποτε βασιλική ιδιοκτησία.

Ο δούκας του Σάσεξ έφθασε στο Λονδίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου και ρώτησε αν μπορούσε να μείνει στο Ουίνδσορ, ενώ ο πατέρας του Κάρολος έμενε στο Μπαλμόραλ για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου της βασίλισσας.

Πιστεύεται ότι ο πρίγκιπα; σχεδίαζε να μείνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ώστε να μπορέσει να επισκεφθεί την επόμενη ημέρα τον τόπο ανάπαυσης της βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ωστόσο, το αίτημά του απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ακίνητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιστεύεται ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είπαν, επίσης, στον Δούκα ότι θα πρέπει να υποβάλει “επίσημο αίτημα” για να δει τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. Δεν είναι σαφές αν ο βασιλιάς Κάρολος γνώριζε αυτή την αλληλογραφία.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Harry, ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο, θα εξακολουθήσει να έχει τη δυνατότητα να μείνει σε ακίνητα στο Ουίνδσορ στο μέλλον, αλλά μόνο αν δοθεί “κατάλληλη προειδοποίηση.” Τότε, του είχε προσφερθεί η ευκαιρία να μείνει στο Μπαλμόραλ με τον πατέρα του στην επέτειο του θανάτου της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά δήλωσε ότι το πολυάσχολο πρόγραμμά του το καθιστούσε αδύνατο.

Αντ’ αυτού παρέμεινε σε ένα ξενοδοχείο στον Νότο και τίμησε την επέτειο μόνος του. Ήταν η πρώτη επίσκεψη του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που ο ίδιος και η Meghan έλαβαν εντολή έξωσης από το Frogmore Cottage, αφήνοντάς τους ουσιαστικά “άστεγους” στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα