Πρίγκιπας Harry: Ανησυχεί για τα παιδιά του William και της Kate – “Τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, ο εφεδρικός”
Ο πρίγκιπας William, η πριγκίπισσα Catherine, με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis αρευρίσκονται στη λειτουργία της ημέρας των Χριστουγέννων στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στις 25 Δεκεμβρίου 2022 στο Σάντρινγκχαμ, Νόρφολκ-Photo by UK Press Pool/UK Press via Getty Images

O πρίγκιπας Harry “ανησυχεί” για τον επόμενο “εφεδρικό” της βασιλικής οικογένειας. Σε συνέντευξή του στην Telegraph, ο Δούκας του Σάσεξ εξέφρασε την ανησυχία του για τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton: τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Όπως ξέρω πολύ καλά, μέσα στην οικογένειά μου, αν δεν είμαστε εμείς”, είπε ο Harry δείχνοντας τον εαυτό του, “θα είναι κάποιος άλλος. Και παρ’ όλο που ο William και εγώ το έχουμε συζητήσει μία ή δύο φορές, και μού έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά του δεν είναι δική μου ευθύνη, εξακολουθώ να νιώθω ευθύνη γνωρίζοντας ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό. Και αυτό με πονάει, αυτό με ανησυχεί.”

Ο πρίγκιπας Harry, 38 ετών, έδωσε τον τίτλο “Spare” στα απομνημονεύματά του από τη φράση “ο διάδοχος και ο εφεδρικός”, θέλοντας να επισημάνει τα διαφορετικά πεπρωμένα που χώρισαν τον Harry και τον μεγαλύτερο αδελφό του William από τη γέννηση. Πριν ο πρίγκιπας William αποκτήσει τρία παιδιά, ο μικρότερος αδελφός του τον ακολουθούσε στη γραμμή διαδοχής του θρόνου.

Ο πρίγκιπας William ονομάστηκε επίσημα πρίγκιπας της Ουαλίας, ο παραδοσιακός τίτλος για τον Βρετανό διάδοχο του θρόνου, από τον πατέρα βασιλιά Κάρολο μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στα απομνημονεύματά του ο Harry είπε ότι ο βασιλιάς Κάρολος τον ανέφερε ως “εφεδρικό” την ημέρα της γέννησής του. “Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό -η δουλειά μου τελείωσε”, έγραψε ο Harry ότι είπε ο Κάρολος στη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα