Πού κάνουν διακοπές κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του “Σασμού”;

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς να ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Μέχρι όμως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς έχουν πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια ή αν θέλετε τις πετσέτες, το καπέλο τους και δρόμο…

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Δανάη Παππά: Στο Ιόνιο με τους συντρόφους τους

Η Δανάη Παππά και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκαν στο Ιόνιο μαζί με τους συντρόφους τους. Η αποκάλυψη έγινε μέσω Instagram…

Η Δανάη Παππά συνέχισε τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες στα social media.

Ευγενία Σαμαρά: Από το Παρίσι στη Σαμοθράκη

Η Ευγενία Σαμαρά, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, αναχώρησε για το Παρίσι, όπου μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, βρέθηκαν καλεσμένοι σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού.

Μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σαμοθράκη. Η όμορφη ηθοποιός εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους με τις άψογες αναλογίες της.

Ορφέας Αυγουστίδης: Οικογενειακές διακοπές 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε πρόσφατα την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι. Η οικογένεια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές, με τον ηθοποιό να δημοσιεύσει φωτογραφίες του, αποφεύγοντας να αποκαλύψει τον προορισμό τους.

Γιώργος Αμούτζας: Περιοδεία και διακοπές

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με το έργο «Φιλοκτήτης του Σοφοκλή» ταξιδεύοντας σε αρκετά μέρη της Ελλάδας. Η επίσκεψη στη λίμνη Ιωαννίνων φαίνεται πως εντυπωσίασε τον Γιώργο Αμούτζα, ο οποίος ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Αρχική πηγή: enikos/Lifestyle

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα