Πόπη Αστεριάδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της
Πόπη Αστεριάδη Στούντιο 4
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Πόπη Αστεριάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τις κόρες της και για τον πατέρα τους, τον οποίο δεν παντρεύτηκε.

“Τα παιδιά μου ήρθαν σε μία ηλικία. Στα 25 η μία κόρη και στα 27 η άλλη. Όταν έφευγα, παρόλο που είχα τη μητέρα μου και με βοήθησε πάρα πολύ, μου έλειπαν τα παιδιά μου. Ήθελα να κάνω μικρή παιδιά, πάρα πολύ. Τα παιδιά μου τα έκανα από έρωτα, από μεγάλο έρωτα. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον πατέρα των παιδιών μου” είπε αρχικά η Πόπη Αστεριάδη και συνέχισε:

“Δεν έκανα τα παιδιά μου σε νεαρή ηλικία και εκτός γάμου επειδή το είχα σκεφτεί, προέκυψε. Η κοινωνική πίεση υπήρξε, γινόταν πιο πολύ από συγγενείς και όχι από τον κόσμο. Δεν με πείραξε καθόλου. Το 1981 χώρισα με τον πατέρα των παιδιών μου, ήταν μικρά τα παιδιά. Δεν ήθελα να κάνω άλλα παιδιά, με τίποτα.

“Δεν πρόλαβα να παντρευτώ με τον πατέρα των παιδιών μου. Η σύζυγός του δεν του έδινε διαζύγιο. Θα καθόμουν να ασχοληθώ με το πότε θα το πάρει το διαζύγιο και να παντρευτούμε; Δεν μου έλειπε και κάτι, τα παιδιά μου ήταν εντάξει. Εκείνος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο, ηλεκτρολόγος μηχανολόγος. Οι λόγοι που δεν παντρευτήκαμε ήταν μόνο πρακτικοί. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου ντυμένη νύφη”.

Και κατέληξε η Πόπη Αστεριάδη: “Δεν κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν τόσο αντισυμβατικό. Μου άρεσε τόσο πολύ, ήμουν τόσο εκεί που το έκανα με πολλή χαρά. Δε το μετάνιωσα. Άλλο το ότι αυτό δεν κράτησε μία ζωή, δεν πειράζει, το έζησα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα