Πωλίνα: “Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος – Ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου”

Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την Τρίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επική φάρσα που της είχε κάνει τη δεκαετία του ’90 ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.

“Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση. Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του. Δεν έφταιγε ο Βλάσσης, εκείνος ήταν πολύ θυμωμένος”, τόνισε η Πωλίνα και πρόσθεσε:

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί.

Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία; Εγώ φώναζα: “είμαι έγκυος!”.

Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα