Πικάντικες αποκαλύψεις από την Jane Seymour για το πιο παθιασμένο σεξ της ζωής της στα 72
H Jane Seymour με τον σύντροφό της
Credit: Jane Seymour/Instagram

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και στα 72 της χρόνια, η ηθοποιός Jane Seymour φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της. Η σταρ σε δοκίμιο για το ψηφιακό τεύχος του Cosmopolitan “Sex After 60” ομολογεί ότι κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της με τον φίλο της John Zambetti.

Το σεξ αυτήν τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και παθιασμένο από οτιδήποτε άλλο θυμάμαι, επειδή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην αγάπη και την εμπειρία”, έγραψε στο δοκίμιό της, το οποίο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη,

Γνωρίζω πλέον τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο John έχει τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του – δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερη”.

Υποθέτω ότι μεταξύ των νεότερων γενεών, οι άνθρωποι κάνουν πρώτα σεξ και μετά λένε, “Α, παρεμπιπτόντως, γεια σας. Τι κάνεις;“, ανέφερε η θεωρία της.

Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα, στο ότι έχουμε μοιραστεί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής με κάποιον – τα συναισθήματά μας, τις χαρές μας, τη λύπη μας, τα αμοιβαία πάθη και την επιθυμία μας” επεσήμανε.

Η Seymour, η οποία έγινε διάσημη αφού έπαιξε ένα κορίτσι του Bond στην ταινία “Live and Let Die” του 1973, αντέδρασε επίσης στην εικασία ότι το σεξ σταματά όταν μεγαλώνεις.

Η σεξουαλική σας ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που βάζει αίμα σε μια συγκεκριμένη περιοχή“, έγραψε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα