Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – “Μένουμε μαζί”

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, με την οποία πρωταγωνιστούν στη σειρά “Παγιδευμένοι”.

¨Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω”, τόνισε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος στη συνέχεια είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τους παρουσιαστές της εκπομπής Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο που έβγαλε ειδήσεις.

Θ.Α.: Συγκατοικείτε; Μένετε μαζί;

Π.Λ.: Εντάξει, τώρα. Αρχίζεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές. Ε, σχεδόν. Ψιλομένουμε μαζί, ναι.

Ν.Ζ.: Είναι καιρός, ρε παιδί μου; Είναι πολύ καιρός και μαθεύτηκε τώρα;

Π.Λ.: Όχι, είναι τόσο, κανένα πεντάμηνο – εξάμηνο. Είμαστε πολύ καλά.

«Αυτό το κομμάτι αφορά και άλλον άνθρωπο οπότε και αυτό που λέω το έχουμε συζητήσει. Ότι, ναι, θα το πω. Δεν το κρύβουμε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Λαγούτης με τους παρουσιαστές ωστόσο να επιμένουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Θ.Α.: Είσαι καλά; Ικανοποιημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος;

Ν.Ζ.: Μιλάμε ακόμα για την σχέση;

Θ.Α.: Για τι θες να μιλήσουμε άλλο;

Ο Πέτρος Λαγούτης απάντησε:

“Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολύ δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και εγώ αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα