Πέτρος Κουζουλός: Ετοιμάζεται για γάμο και βάπτιση – «Ποιος θα κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά;»
Πέτρος Κουσουλός
Credit: Petros Kousoulos/Instagram

Ο Πέτρος Κουσουλός ετοιμάζεται για γάμο και για βάπτιση όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με την πρώην σύζυγό του αλλά και στο πώς μίλησε στα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του για αυτή την αλλαγή.

«Είναι ένα αθόρυβο μωρό, κοιμάται, τρώει και γελάει. Η Ευαγγελία είναι πολύ ήρεμη και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί μας. Η γέννα διήρκησε 8 ώρες, οπότε ταλαιπωρήθηκε. Ήμουν στο πλευρό της στον τοκετό» ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν φοράω βέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβρη του 2024. Συζητάμε να κάνουμε και τον γάμο μαζί. Έκανα πρόταση γάμου στην Ευαγγελία, ανήμερα στα γενέθλιά της, τον περσινό Ιούνιο» αποκάλυψε επίσης.

Ο Πέτρος Κουσουλός εξομολογήθηκε επίσης: «Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις κόρες μου, τη νέα μου σχέση. Έβλεπαν συνέχεια την Ευαγγελία μέσα στο σπίτι. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα τους είπα ότι θα αποκτήσουν αδελφούλα. Τις βλέπω καθημερινά, τις παίρνω από το σχολείο και τις πηγαίνω στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Είναι ευτυχές ότι διατηρούμε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, είναι ψυχοφθόρο, επίπονο. Ειδικά αν έχεις παιδιά. Ποιος θα με κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά; Υπάρχει μέτρο;».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα