O Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Cosmoradio 95,1. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την Klavdia και το τραγούδι «Αστερομάτα», με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Επίσης υπογράμμισε πως θα πήγαινε και ο ίδιος στη Eurovision, αλλά μόνο με ελληνικό στίχο.
«Είναι πάρα πολύ ωραίο το τραγούδι “Αστερομάτα”. Και σαν παιδί και σαν καλλιτέχνιδα η Klavdia είναι καταπληκτική. Εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να δίνουμε θετική ενέργεια για να πάει και να σκίσει. Εγώ αυτό έχω να πω.
Είτε το τραγούδι είναι στα ελληνικά, είτε κάποιοι έχουν πρόβλημα για το τι λέει, είναι ένα τραγούδι που όταν το άκουσα, δείχνει το ταλέντο της φωνητικά και σαν ενορχήστρωση είναι κάτι διαφορετικό. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Και συνέχισε: «Θα έβλεπα τον εαυτό μου στη Eurovision με ένα ελληνικό τραγούδι. Θα ήταν τιμή να πάω και να εκπροσωπήσω σωστά, όχι να κάνω κάτι που δεν θα είναι ωραίο. Γι’ αυτό είπα ότι δεν θα πήγαινα με ξένο τραγούδι, γιατί πιστεύω ότι αν έλεγα ένα αγγλικό τραγούδι, δεν θα με άφηναν να πάω».
Πέτρος Ιακωβίδης: «Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του»
Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στη σύντροφο που ο ίδιος θεωρεί ιδανική.
Μιλώντας αρχικά για την καριέρα του, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Είναι σημαντικό για εμένα οι καλλιτέχνες να έχουν καλή χημεία. Για να είμαι εδώ, που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου. Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό».
«Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές και τέτοια. Ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα και όταν τελειώνω, έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του» πρόσθεσε ο ίδιος.
Σχετικά με την προσωπική του ζωή και την ιδανική σύντροφο ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέφερε: «Έχω πει ότι ο κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του. Εννοώ ότι η γυναίκα που μπορεί να σε ηρεμήσει, μέχρι να φύγεις από το σπίτι είναι η μητέρα σου. Θέλεις την αγκαλιά της, σε ηρεμεί, σου παίρνει τα προβλήματα».
«Όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα και μόνο που τη βλέπεις, μπορείς να τα ξεχάσεις όλα. Αυτό εννοώ. Αν την έχω βρει, δεν μπορώ να σου πω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.