Πένθος για την οικογένεια των Kardashians – Πέθανε η αδελφή της Kris Jenner
The Kardashians
Credit:kardashianshulu/ Instagram

Βαρύ πένθος για τη momager των Kardashians, αφού η Kris Jenner αποκάλυψε με Instagram ότι πέθανε η μοκρότερη αδελφή της, Karen Houghton. Ήταν 65 χρόνων.

Με βαριά καρδιά και βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι ότι η αδελφή μου Karen απεβίωσε χθες απροσδόκητα”, ανέφερε η μητέρα των Kardashians σε μια συγκινητική ανάρτηση μαζί με ένα slideshow με φωτογραφίες μελών της οικογένειας που ποζάρουν με τη Houghton όλα αυτά τα χρόνια.

Η καρδιά μου πονάει για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Natalie και προσεύχομαι ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Η Karen ήταν πανέμορφη μέσα και έξω”.

Η Jenner θυμήθηκε την αδελφή της ως την “πιο γλυκιά, την πιο ευγενική, την πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία”.

“Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένεια και τους φίλους της και ειδικά την όμορφη κόρη της”, θυμήθηκε επίσης η reality star.

Η Jenner δήλωσε ότι η Houghton κατέχει ένα “τεράστιο μέρος της καρδιάς [της]”, προσθέτοντας: “Εκτιμώ κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί”.

Η σταρ του “Keeping Up With the Kardashians” κατέληξε: “Ο θάνατος της Karen είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και το αύριο δεν είναι δεδομένο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα