Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, λίγο πριν βρεθεί στο μαιευτήριο, μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το πώς τα παιδιά της δέχτηκαν το γεγονός ότι θα αποκτήσουν αδερφάκι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε, ότι οι γιατροί ισχυρίζονταν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί.
Αναλυτικότερα η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε, ότι η τρίτη εγκυμοσύνη τη σόκαρε. «Ήταν σοκαριστικό. Τις δύο πρώτες ημέρες δεν ήθελα να μου μιλάνε, γιατί δυσκολεύτηκα αρκετά, καθώς σκεφτόμουν και το πρακτικό κομμάτι και το σωματικό και ό,τι έχω να βιώσω. Πώς θα προετοιμάσω τα παιδιά μου, πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ εμένα, τη σχέση μου, τη ζωή μου, το σπίτι μου, τα οικονομικά μου;»
Ωστόσο, στη συνέχεια η τραγουδίστρια θεώρησε, ότι αυτό το παιδάκι είναι ένα δώρο, μετά από όλα αυτά που έχει περάσει. «Το πήρα και λίγο σαν δώρο με αυτά που έχω περάσει. Υπήρχε και σαν σκέψη…και κάποιος το άκουσε.»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέννυ Μπαλατζή αναφέρθηκε στις εξωσωματικές, τις οποίες έχει κάνει, καθώς θεωρούσε, ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Όπως αποδεικνύεται, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ας το λέμε αυτό και όποιος θέλει το παίρνει και το χωράει, όπου χρειάζεται να το χωρέσει. 15 γιατροί ορκίζονταν, σε πολύ γνωστό μαιευτήριο, ότι αποκλείεται να κάνω παιδί. “Αποκλείεται, δεν γίνεται! Κοίτα εδώ εξετάσεις τώρα! Κοίτα εδώ σαλπιγγογραφία, δεν μπορείς να κάνεις παιδιά” μου έλεγαν».
Τέλος μίλησε για την αντίδραση των παιδιών της, όταν έμαθαν, ότι ένα νέο μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια. «Ο ερχομός του τρίτου παιδιού δεν είναι κάτι απλό για τα υπόλοιπα. Ο Κάρολος είναι πιο ζεστός και το περιμένει, μου λέει “ξέρω εγώ που θα κοιμάται ο μπέμπης. Θα κοιμάται στην κουκέτα”. Το έχει φτιάξει όλο στο μυαλό του. Του εξήγησα βέβαια ότι στην αρχή θα είναι πολύ μικρούλης, θα δυσκολεύεται και θα πρέπει να είναι σε πιο μικρό κρεβατάκι για να νιώθει ασφάλεια.
Στην Αμέλια το είπα και μου είπε… “όχι”! Την πρώτη φορά, που της το είπα, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. “Μαμά, εγώ έχω τον Κάρολο μου” μου είπε. Τύπου, “έκλεισα, έχω αδελφό, τελείωσε! Τι μου λες τώρα καινούρια; Πού θα μπει αυτό το καινούριο άτομο;”. Τώρα της έχω πάρει κούκλες για να το προσπαθήσω λίγο και να κάνουμε μια προπόνηση».