Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης: Είναι αχώριστοι
Πάολα
Credit: paola_official__/Instagram

Έχοντας εξισορροπήσει την προσωπική ηρεμία με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Πάολα και ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης, μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κρήτη και Αθήνα.

Ζουν έναν μεγάλο και ξεχωριστό έρωτα. Η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης έχουν καταφέρει να εστιάζουν μαζί μόνο σε όσα τους κάνουν χαρούμενους. Μοιράζονται όλο τον διαθέσιμο χρόνο τους και χαίρονται τον έρωτά τους με φόντο έναν υπέροχο τόπο, τον οποίο η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει. Πρόκειται για τη Συκιά Χαλκιδικής, από την οποία κατάγεται. Έχει μεταλαμπαδεύσει, μάλιστα, αυτή την αγάπη και στον σύντροφό της.

«Ζουν σαν αερικά», λένε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν. Μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στην Κρήτη και τη Χαλκιδική και παραμένουν στην Αθήνα μόνο όταν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι, αφού και οι δύο προτιμούν την ησυχία και την ηρεμία της αποκέντρωσης. Όταν βρίσκονται στη Χαλκιδική, χαίρονται το υπέροχο τοπίο, αλλά και τις σχέσεις με τους οικείους τους. Και όταν τους λείπει λίγη «φασαρία», επισκέπτονται το σπίτι τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, κάτι που συμβαίνει μάλλον σπάνια.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, αποφεύγουν οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική τους ζωή. Σε μια από τις σπάνιες αναφορές της, η Πάολα απλώς επιβεβαίωσε ότι διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο. «Αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους», έχει τονίσει.

Η Πάολα και ο Λάζαρος μοιάζουν να έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται στην αθηναϊκή σκηνή του «Fever» μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Η επαγγελματική επιτυχία δεν την έχει απομακρύνει από το κέντρο της, ενώ κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και είναι από τους καλλιτέχνες που βοηθούν συνεργάτες και όσους έχουν ανάγκη.

Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τις γιορτινές ημέρες θα τις περάσουν στην Αθήνα, καθώς η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό της μοναδικές μουσικές εμπειρίες, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Αδιαμφισβήτητη προτεραιότητά της είναι η κόρη της, Παολίνα, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο και νυν συνεργάτη της, Φώτη Ζογλοπίτη. Η Παολίνα -που έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη- διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Λάζαρο Βαφειάδη.

ΠΗΓΗ: Realnews

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα