Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η περιπέτειά του στην Ερυθρά Θάλασσα – «Μου είπαν φτηνά τη γλίτωσες»
Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για μια περιπέτεια που είχε στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά κι ένα περιστατικό με παπαράτσι.

“Υπηρέτησα στο Ναυτικό, όλοι στην οικογένειά μου ήταν ναυτικοί. Κάνω ιστιοπλοΐα και καταδύσεις. Στην Ερυθρά Θάλασσα είδα ένα επικίνδυνο ψάρι κάνοντας κατάδυση. Πλησίασα, με κοίταξε κατάματα και άρχισε να με κυνηγάει. Όταν ανέβηκα στο σκάφος και το διηγήθηκα στους υπόλοιπους δύτες, μου είπαν “φτηνά τη γλίτωσες”. Και άρχισαν να μου δείχνουν βατραχοπέδιλα που τους είχε δαγκώσει κι έλειπε κομμάτι, άλλος μου έδειξε μια μάσκα που ήταν σπασμένο το τζαμάκι», τόνισε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Και συνέχισε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω επιμείνει επτά χρόνια για μια γυναίκα, αλλά τα κατάφερα. Έχω έναν νεανικό ενθουσιασμό που οι υπόλοιποι τον εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Τους αφήνω να νομίζουν. Δεν πηγαίνω σε καλέσματα για να φωτογραφηθώ, προτιμώ να ζω τη ζωή μου πιο ήρεμα. Έτρωγα σουβλάκια με τη σύντροφό μου και ξαφνικά άναψαν τα φλας των παπαράτσι από το απέναντι πεζοδρόμιο. Είμαι εκδικητικός, δεν θα σκεφτώ το κακό του άλλου, αλλά μπορεί να κόψω την καλημέρα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα