Παναγιώτη Βλαντή: “Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; – Το έχουμε σκεφτεί με τον σύζυγό μου”
Credit: panagiotavlanti_official/Instagram


Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τις αναμνήσεις από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τον μυστικό γάμο και τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού.

Όπως είπε η ηθοποιός, τη φετινή σεζόν δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση και θέατρο για να ξεκουραστεί, καθώς πέρυσι με το που παντρεύτηκε έκανε δύο παραστάσεις και μία σειρά. Σε αυτή τη φάση της ζωής της δουλεύει στο Jukebooks διαβάζοντας πολύ ωραία βιβλία.

Ποια σκηνή θυμάται έντονα από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»;

«Η σκηνή που θυμάμαι πολύ έντονα από τη σειρά ήταν αυτή στο στούντιο ηχογράφησης. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι μπράβοι σκότωσαν τον ηχολήπτη γιατί είπε πως ήμουν ατάλαντη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση με την αδερφή της και τις αντιθέσεις τους, αλλά και την απόφασή της να λάβει μέρος στα καλλιστεία.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μόλις τέλειωσε τη δραματική σχολή ο τότε φίλος της έκανε στην ΕΡΤ τη «Λυγερή» κι όταν έφυγε η πρωταγωνίστρια, εκείνη πήρε τον ρόλο της Βασιλικής.

Πολλοί είναι εκείνοι που της έχουν πει ότι μοιάζει με την Κάμερον Ντίαζ, ενώ δήλωσε πως όταν μεγαλώσει δεν θα ήθελε να κάνει ακραία πράγματα. «Μου είχαν πει σε μικρότερη ηλικία να πειράξω τη μύτη μου, δεν το έκανα. Φοβάμαι τις αλλαγές στο πρόσωπο», δήλωσε.

Η Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε πως δεν τη φλερτάρουν πολύ και στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο της, που έγινε σε κλειστό κύκλο.

«Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊού έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν τον γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός», είπε για τον γάμο

«Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Ναι, το έχουμε σκεφτεί», δήλωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα