Παναγιώτα Βλαντή: «Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου…»
Παναγιώτα Βλαντή
Credit: panagiotavlanti_official/Instagram

Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη¨. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, που θέλει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με έχουν σχολιάσει στο παρελθόν για την προσωπική μου ζωή. Αποφασίσαμε με τον Γιάννη να παντρευτούμε, αλλά δεν θέλαμε τζέρτζελο μεγάλο. Θέλαμε να είναι πολύ μεταξύ μας να το χαρούμε. Μετά δεν είχα πρόβλημα να το επικοινωνήσω. Το αποφασίσαμε με τη βοήθεια των πολύ δικών μας ανθρώπων να το κάνουμε κρυφά. Την επόμενη ημέρα βγήκα. Την προστάτευα πολύ την προσωπική μου ζωή.  Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή, δεν είναι το στιλ μου…Δεν ήθελα να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή αλλά με για την δουλειά μου”, τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

Και συνέχισε: “Δεν ξέρω αν μου στοίχισε αυτό. Στην ψυχολογία μου δεν μου κάνει καλό, δεν ξέρω αν μου κάνει καλό στη δημοσιότητα. Έχω κάνει τόσα πράγματα στη δουλειά, αν περίμεναν από την προσωπική μου ζωή…Είναι κάτι που δεν επιδιώκω, όπως και στα social δεν βγαίνει ο Γιάννης ποτέ. Το έχετε προσέξει φαντάζομαι. Καμιά πλατούλα αν δείτε. Δεν του αρέσει καθόλου. Πρέπει να σεβαστώ και την δική του επιθυμία και εγώ δεν θέλω και εκείνος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα