Ορέστης Τζιόβας: Γι’ αυτό είπα ότι είμαι bisexual

Ο Ορέστης Τζιόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Πέμπτη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς σχετικά με τις “bisexual ανησυχίες” του -όπως τις χαρακτηρίζει. Επίσης μίλησε και για την σχέση που είχε στο παρελθόν με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα”, τόνισε ο Ορέστης Τζιόβας και πρόσθεσε:

“Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι’ αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς;”, αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει”.

Για το αν η συγκεκριμένη του δήλωση επηρέαζε αρνητικά τη δουλειά του, ο ηθοποιός επισήμανε: “«Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους”.

Σχετικά με τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Ορέστης Τζιόβας υπογράμμισε: ” Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως, αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Γενικά, διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα